Wednesday, 25 January 2012

4 sebab berduyun-duyun album dalam profil facebook !

Assalamualaikum :)
and Hello for the non-muslim !
first of all , so sorry to sape-II yang agak kurang puas hati dengan entry ni . Mesti kau akan kate " pesbuk aku ! suke hati aku lh nak letak berapa banyak album . kesah pulak kau ?! "
Yes i know , suke hati awak lh kan . Muka buku awak , bukan fiqa kan .fiqa just nak berkongsi pendapat . Fiqa jenis yang tak suke tepek album banyak-II . Paling banyak pon , tiga je cukuplah .ni yang sampai beratus-ratus album tu , pekehenye yop ! pekehenye yong ! -,-' kalau setiap album kau tu tempat yg berbeza , pose yang berbeza , situasi yang berbeza ,takpe lh jugak . Ceq suka usya ! kalau macam ni ...

PROMOTE TEMPAT MAKAN



Dari atas sampai bawah semua album tengah makan je . Segala tempat makan ada . Bersyukur mamak kat tepi jalan tu , ada orang sudi promote kedai makan dia . bangga yop !!

TAYANG BAJU BARUKAH ?


Lain album lain dress up nye . But , dalam satu album tu berduyun-duyun gambar . Mesti kau pulun snap snap dalam satu hari tu kan :D

PROMOTE TEMPAT PERCUTIAN


Yang ni ceq suka ! bole jugak lah ceq usha tempat-II peranginan yg best kebaboomm ! Nanti boleh lah plan cuti-II Malaysia dengan family . Pastu ceq pulak pi balun letak album banyak-II kan ;)

MEET MY LOVER !


Tang ni tak semua lah . Tapi for surely ade lh jugak sorang dua . Biasanya orang yg duk hangat bercinta . Sepanjang-panjang tu dok tayang buah hati kat pesbuk . i jeles tau you :(


peace yo ! don't be angry.Just for fun and it's my opinion.how about you ?
i'm sorry,i'm sorry,i'm sorry,i'm sorry,i'm sorry !







suka tak ? suka tak ? like lah !

5 budak pandai bagi pendapat:

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

tayang baju baru? urm..rasanya perempuan lebih sinonim. tapi kalau tayang awek baru, lelaki la..haha

emira shafiqa said...

haha . agree ! lupe pulak tang tu =,=

Pesona Algebra said...

bnyknya say soory you (;
this is true lah :)

thumbs up ..
.........................

emira shafiqa said...

haha . kot ade yg mara ka. mane le tau kann

Nurul Amanina said...

kalau banyak album mesti pening nak tengok mana 1 haha

singgah pagi sini
sila la ke blog saya pulak ye
http://amaninajailani.blogspot.com